Soru cevap Oyunları 2009 KPSS dönemi başlamıştır arkadaşlar. Hepimize hayırlı uğurlu olsun
2009 KPSS Sınıf Yönetimi Soru-Cevap oyunu buradan başlıyor. Dikkat etmemiz gereken birkaç küçük detay var:
Bir önceki soru cevaplanmadan yeni soru sormayalım.Birkaç mesaj öncesinin sorusuna alıntı yaparak cevap verelim.(daha net ifade edilmiş olur)
Emin olmadığımız soruları cevaplamayalım.
Cevaplarımızın arkasından yeni soru yazmayı unutmayalım.
Soru yazdığımızda geri dönüp verilen cevapları kontrol edelim ki yanlış öğrenmelere mahal vermeyelim.
Duyarlılığınız ve katılımınız için bütün arkadaşlarım adına şimdiden çok teşekkür ederim.
Yıllık rehberlik programına sosyal beceri geliştirme etkinlikleri koyan ilköğretim 2.sınıf öğretmeninin çalışması hangi türde rehberlik hizmeti kapsamındadır?
a-Birey sayısına göre rehberlik
b-Eğitsel rehberlik
c-Mesleki rehperlik
d-Önleyici rehperlik
e-Kişisel rehperlik
Herşey üstüme üstüme geliyor diyorsan ters yöne girmişsindirr.
smyye yazdı:
Yıllık rehberlik programına sosyal beceri geliştirme etkinlikleri koyan ilköğretim 2.sınıf öğretmeninin çalışması hangi türde rehberlik hizmeti kapsamındadır?
a-Birey sayısına göre rehberlik
b-Eğitsel rehberlik
c-Mesleki rehperlik
d-Önleyici rehperlik
e-Kişisel rehperlik
cevap c MESLEKİ REHBERLİK?
TÜRKsen ÖVÜN!! değilsen İTAAT ET!!
Maalesef C şıkkı değil. Doğru yanıt E şıkkı. Sebebi de kişisel rehberlik: öğrenci sorunlarına yardımın yanında, onların kişilik ve sosyal gelişimine destek olmayı ve bu amaca yönelik grup ekinliklerini içerir.
Herşey üstüme üstüme geliyor diyorsan ters yöne girmişsindirr.
UMARIM BU SINAV REZALATİNİN OLUMLU TEK YÖNÜ SANDIKTAN HAYIR ÇIKMASI OLUR.BEN BU SINAVA ÇOK ZOR ŞARTLARDA HAZIRLANDIM.KÜÇÜK BİR OĞLUM VAR VE YURTDIŞINDA YAŞIYORUM.DIŞARI ÇIKIP KİTAP FALAN ALAMIYORUM YA
iyi bayramlar öncelikle.bence de referandumu bekliyorlar.sınav kesin iptal olacak da acaba yeni sınav ne zaman yapılır.kasımda atarız en geç demişlerdi
fakat bunu açığa kimse koyamıyor. 800 bin kişinin tepkisini referandumda kazanmak istemiyorlar..refe randumdan sonra çok hızlı gelişmeler olur bunu söyleyeyim.. bu benim öngörüm tabi..